Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
5,0 (11x)
24. 3. 2016
Dušené hovězí s ledvinkami
Apetit
Dušené hovězí s ledvinkami
Apetit


Snadné
> 60 min
5,0 (11x)

Koláč s pokličkou z křehkého těsta vypadá efektně a chutná skvěle. Dušení masa a ledvinek (úprava podobná zabijačkovému guláši) probíhá v troubě; tenhle skvělý nápad můžete příště využít i u klasického guláše. Když maso připravíte den předem a druhý den odstraníte ztuhlý tuk, bude jídlo ještě chutnější.


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Na těsto

Na guláš

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1022.33 kcal
  • Bílkoviny 59.33 g
  • Sacharidy 41.5 g
  • Tuky 66.67 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(11 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Alena
31.08.2007 12:22
Recept se nachází v č.3/05, str.24
  profile image
Mosira
13.03.2007 11:17
Origanalu se rika v anglii steak and kidney pie.manzel je totiz anglichan a kuchar navic.hodne se ta chut zlepsi kdyz to budete podlevat cernym pivem(nejlepsi je Guinness, ale Kozel je taky vyborny). Cas si usetrite kdyz tam date obycejne listove testo, udela se vlacne a krechke najednou.
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/3

Březen 2005

Související články

Vepřové ledvinky na cibulce

Ledvinky: Jak si připravit skromné a chutné jídlo za pár korun

Ledvinky patří k levným kouskům masa, jejich příprava vyžaduje trochu času. Základem je pořádné očištění. Angličané si je s oblibou dávali k snídani, my jsme si je zamilovali coby hlavní chod. Správně očištěné a upravené ledvinky jsou totiž gurmánskou záležitostí.