Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
3,8 (13x)
20. 12. 2022
Pomazánka ,falešný humr‘
Apetit
Pomazánka ,falešný humr‘
Apetit


Velmi snadné
< 10 min
3,8 (13x)

Udělat pomazánku z humra by byl skoro hřích, možná proto vznikla pomazánka, která svým vzhledem humrovou připomíná. Přitom je postavená na surovinách, které oproti humrovi stojí minimum.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4-6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 550 kcal
  • Bílkoviny 17 g
  • Sacharidy 55 g
  • Tuky 28 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(13 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2022/1

Oslavte s Apetitem, který vychází už 16. 12., závěr roku a vkročte do toho nového s chutí a optimismem. Silvestr bez chlebíčků s nejlepšími pomazánkami na světě? Ani náhodou! Máme pro vás hned sedm receptů a k tomu i jeden na domácí veku. A pokud přece jenom toužíte po větším luxusu, připravte si krevetový koktejl, rozpečený sýr nebo slavnostní novoroční pečínku. Jestli prahnete spíše po exotice, máme pro vás recepty na božské suši. Nechybí ani dechberoucí sladká tečka v podobě hravých pohárů a světových dezertů. Zajímá vás, jaký bude gastronomický rok 2022? Nové trendy jsme probrali s šéfkuchaři a výsledkem jsou recepty, které budete chtít do jednoho ochutnat. V lednovém Apetitu najdete také praktický kalendář zeleniny a ovoce a přehledný rejstřík všech receptů roku 2021. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Pestrá pomazánka s mrkví

Jen tak si trochu máznout… 6 tipů na pomazánky, kterým to na stole náramně sluší

Kdo by neměl rád pomazánky? Někdy prostě přijde chuť na chleba s něčím pořádným. A právě tehdy nastupují na scénu tyhle poklady z lednice – rychlé, syté a pokaždé jiné. Namažte je na čerstvý chléb, podávejte s topinkou nebo zabalte do bagety a vezměte s sebou na cesty. Máme pro vás 6 receptů na poctivé pomazánky, které se hodí k večeři, k vínu i na svačinu do batohu.