2022/1
2022/1
Oslavte s Apetitem, který vychází už 16. 12., závěr roku a vkročte do toho nového s chutí a optimismem. Silvestr bez chlebíčků s nejlepšími pomazánkami na světě? Ani náhodou! Máme pro vás hned sedm receptů a k tomu i jeden na domácí veku. A pokud přece jenom toužíte po větším luxusu, připravte si krevetový koktejl, rozpečený sýr nebo slavnostní novoroční pečínku. Jestli prahnete spíše po exotice, máme pro vás recepty na božské suši. Nechybí ani dechberoucí sladká tečka v podobě hravých pohárů a světových dezertů. Zajímá vás, jaký bude gastronomický rok 2022? Nové trendy jsme probrali s šéfkuchaři a výsledkem jsou recepty, které budete chtít do jednoho ochutnat. V lednovém Apetitu najdete také praktický kalendář zeleniny a ovoce a přehledný rejstřík všech receptů roku 2021.
Apetit, napsáno s chutí.
Rozpečený camembert 4x jinak
Losos v bylinkové krustě s krevetovým máslem
Vepřová plec s kořeněnou nádivkou
Obrácený koláč s kořenovou zeleninou a sýrovou omáčkou
Pečená kachna s křupavými bramborami a omáčkou z višní a svařeného vína
Veganský wellington
Polévaný klementinkový chlebíček
Opilá zvěřina se sýrovou polentou
Mar hor pro vegetariány
Obrácený koláč s čekankou
Jehněčí kotletky s římským kmínem na čočkovém salátu
Kuřecí stehna s batáty a řepou z jednoho pekáče
Rýže s krevetami nazeleno z jedné pánve
Ryba pečená ve slanině se smetanovou čočkou
Vinná klobása v rajčatové omáčce s těstovinami
Polévka z bulvového celeru se šalvějí a lískovými oříšky
Krevetový koktejl
Bramborový mousse, pečený ananas a javorové pekany
Hruškový shrub
Pečený květák
Pečené kuře s pomerančovým glazé
Terina z uzeného a pečeného lososa
Čokoládová pěna s mučenkovým krémem
Citronovo-makový cheesecake s mandlovou drobenkou
Martinino opilé tiramisu s karamelizovanými ořechy
Langoš LIP
Maki suši
Rýžové kostky s hovězím miso
Kalifornská rolka & nigiri suši
Čokoládovo-karamelový trifle s kaštanovým pyré
Sardinková pomazánka
Pikantní rybičková pomazánka
Pomazánka ,falešný humr‘
Nivová pomazánka
Hermelínová pomazánka
Veka