Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,7 (34x)
18. 7. 2014
Celerová remuláda v šunkových kornoutcích
Apetit
Celerová remuláda v šunkových kornoutcích
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,7 (34x)

Důkazem, že i syrový celer chutná báječně, když ho doplní ty správné přísady, je právě tato celerová remuláda. Jako předkrm dokáže elegantně nahradit již tradiční šunkovou rolku s křenem. Větší porci společně s opečeným toustem klidně servírujte k večeři, obzvláště ve dnech, kdy nemáte příliš velký hlad.


Nezhasínat obrazovku
2
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 933 kcal
  • Bílkoviny 73 g
  • Sacharidy 4.5 g
  • Tuky 65.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(34 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/10

Česká kuchyněCukrárna u vás domaBrambory v hlavní roliFantastický srnčí hřbetKnedlíky jako výzva