Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
3,5 (10x)
31. 3. 2022
Řepová pomazánka s crème fraîche
Apetit
Řepová pomazánka s crème fraîche
Apetit


Velmi snadné
< 10 min
3,5 (10x)

Nádherně zářivá pomazánka z červené řepy je lehká, zdravá a neuvěřitelně lahodná. Řepová pomazánka s crème fraîche okouzlí nejen svou barvou, ale i jemnou chutí s lehce nasládlým podtónem. Skvěle se hodí jako zdravá svačina, originální předkrm nebo lehká večeře. Připravíte ji snadno, rychle a bez zbytečného vaření – ideální volba pro milovníky sezónní zeleniny a lehké studené kuchyně.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Porce

2
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

2

K podávání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 240.5 kcal
  • Bílkoviny 3 g
  • Sacharidy 13.5 g
  • Tuky 19 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,5/5

Hodnocení receptu

3,5/5
(10 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2021/4

Jaro je tu! Dubnový Apetit na váš stůl přinese pestré svěží barvy i rozmanité chutě. Nalaďte se s novým číslem, které je v prodeji už od 11. 3., na jarní notu i na blížící se Velikonoce. Těšit se můžete na staročeské sváteční recepty i netradiční velikonoční dezerty, vejce ve všech podobách, oblíbené pomazánky, jemné jehněčí maso, svěží ředkvičky, lehké rodinné večeře a mnoho další lahodné inspirace. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

shutterstock_2462123559.webp

Už žádné měkké hranolky! Mýty o lžičce mouky i skutečné tipy od profíků, díky kterým si pochutnáte

Nejen na internetu koluje spousta zaručených triků na dokonalé hranolky. Jeden z nich radí přidat do horkého oleje lžíci mouky pro extra křupavost. Zní to zajímavě, ale má to háček. Žádný respektovaný kuchařský web, ať už český, nebo zahraniční, tento postup nedoporučuje. Pojďme se podívat, v čem spočívá skutečné kouzlo zlatavých a křupavých hranolek a proč je fígl s moukou spíše krokem vedle.