Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
3,6 (11x)
31. 3. 2022
Řepová pomazánka s crème fraîche
Apetit
Řepová pomazánka s crème fraîche
Apetit


Velmi snadné
< 10 min
3,6 (11x)

Nádherně zářivá pomazánka z červené řepy je lehká, zdravá a neuvěřitelně lahodná. Řepová pomazánka s crème fraîche okouzlí nejen svou barvou, ale i jemnou chutí s lehce nasládlým podtónem. Skvěle se hodí jako zdravá svačina, originální předkrm nebo lehká večeře. Připravíte ji snadno, rychle a bez zbytečného vaření – ideální volba pro milovníky sezónní zeleniny a lehké studené kuchyně.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Porce

2
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

2

K podávání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 240.5 kcal
  • Bílkoviny 3 g
  • Sacharidy 13.5 g
  • Tuky 19 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,6/5

Hodnocení receptu

3,6/5
(11 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2021/4

Jaro je tu! Dubnový Apetit na váš stůl přinese pestré svěží barvy i rozmanité chutě. Nalaďte se s novým číslem, které je v prodeji už od 11. 3., na jarní notu i na blížící se Velikonoce. Těšit se můžete na staročeské sváteční recepty i netradiční velikonoční dezerty, vejce ve všech podobách, oblíbené pomazánky, jemné jehněčí maso, svěží ředkvičky, lehké rodinné večeře a mnoho další lahodné inspirace. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.