Nádherně zářivá pomazánka z červené řepy je lehká, zdravá a neuvěřitelně lahodná. Řepová pomazánka s crème fraîche okouzlí nejen svou barvou, ale i jemnou chutí s lehce nasládlým podtónem. Skvěle se hodí jako zdravá svačina, originální předkrm nebo lehká večeře. Připravíte ji snadno, rychle a bez zbytečného vaření – ideální volba pro milovníky sezónní zeleniny a lehké studené kuchyně.
Videorecept
Porce
Suroviny
Porce
K podávání
Na 1 porci
- Energie 240.5 kcal
- Bílkoviny 3 g
- Sacharidy 13.5 g
- Tuky 19 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/4
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2021/4
Jaro je tu! Dubnový Apetit na váš stůl přinese pestré svěží barvy i rozmanité chutě. Nalaďte se s novým číslem, které je v prodeji už od 11. 3., na jarní notu i na blížící se Velikonoce. Těšit se můžete na staročeské sváteční recepty i netradiční velikonoční dezerty, vejce ve všech podobách, oblíbené pomazánky, jemné jehněčí maso, svěží ředkvičky, lehké rodinné večeře a mnoho další lahodné inspirace. Apetit, napsáno s chutí.