Perníkové koření se skvěle uplatní i v navinulé omáčce k masu. Se šťavnatou panenkou a fazolkami dokonale ladí.
Pro 4–6 osob
Suroviny
Pro 4–6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 4343 kcal
- Bílkoviny 268 g
- Sacharidy 336 g
- Tuky 148 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5
Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2014/12
Štědré hodováníSlavnostní menuNejsladší cukrovíJedlé dárky & ozdobyPerníkové kořeníVše o vanilceTropické ovoceDomácí zavináče