Nová registrace Zapomenuté heslo

Slavnostní vepřové hody: 12 receptů pro milovníky masa

8. 2. 2017
Záhorácký závitek
Apetit

Vepřové maso zcela neodmyslitelně patří k české kuchyni. Dozlatova usmažený řízek, moravský vrabec, pečený bůček... A v únoru, čase masopustu a zabijaček, vám recepty na zpracování nejrůznějších dílů vepřového jistě přijdou vhod. S nimi máte úspěch zaručený! 

Více receptů a mnoho svělých rad a tipů najdete v našem bookazinu:

[[nid:25973]]

Recepty

Sdílet kolekci receptů

vepřové maso pečené maso česká kuchyně

Podobné kolekce receptů

Komentáře

Jitka Berankova profile image
Jitka Berankova
23.02.2017 18:28

Prosim .. neví někdo jak se přihlásit ?

Martina Zajícová
27.02.2017 09:40

Přihlásit kam? Pokud to bude v mých silách, pokusím se vám pomoci.

Související články

20250430_Pomalu_pečený_bůček_foto-7.jpg

Pomalu pečený bůček: Jemné maso, které se rozplývá na jazyku, si užije každý milovník klasiky

Pečený bůček je poctivá klasika, která voní domovem a babiččinou kuchyní. Jeho křupavá kůrka a šťavnaté maso z něj dělají hvězdu slavnostních i obyčejných jídel. Nejlépe chutná s bramborovým knedlíkem a zelím, ale skvěle se hodí i na studeno – třeba s čerstvým chlebem, hořčicí a křenem. Ať už ho připravíte na česneku, s kmínem nebo pivem, bůček si vždycky získá zaslouženou pozornost.