
< 90 min
4,1
Jahelník

< 75 min
4,2
Maková bábovka se švestkami

< 60 min
3,3
Kapr načerno

< 50 min
4,1
Perníková buchta s jablky a povidlovou omáčkou

< 120 min
4,2
Králík na černo

< 60 min
3,5
Plněné švestky v čokoládě

< 75 min
4,5
Švestky ve slanině plněné mandlí

> 60 min
3,7
Staropolský bigos

> 60 min
4,2
Perník se sušeným ovocem

< 120 min
4,7
Marocký tažín

< 60 min
3,7
Pečená panenka plněná sušeným ovocem

< 30 min
4,2
Krůtí pečeně na černo

< 30 min
3,6
Makovo-kokosový šnek a kuličky

< 30 min
4,6
Povidlová omáčka k uzenému

> 60 min
4,1
Rýžový nákyp se sušenými švestkami v portském

> 60 min
4,2
Panenka s perníkovou omáčkou

< 60 min
4,3
Plněný perník

< 60 min
4,1
Cuketový perník

< 20 min
4,0
Fitness kuličky

> 60 min
4,3
Čokoládový koláč se sušenými švestkami

< 60 min
4,6
Škubánky s mákem a rumovými švestkami

> 120 min
4,1
Kančí na víně se švestkami a hrozny

< 20 min
4,1
Salát s hruškami a nivou

> 60 min
3,2
Králík načerno s krupicovými noky
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze