Samozřejmě že typicky vánoční je v úpravě načerno kapr, ale vařené kostnaté rybí maso v omáčce má docela málo příznivců. Naše editorka Jana Zbyňková zavzpomínala na zimního králíka od své maminky, a ten naopak našel (už na focení) fanoušků spoustu.
Porce
Suroviny
Porce
Na krupicové noky
Na 1 porci
- Energie 1026.83 kcal
- Bílkoviny 28.17 g
- Sacharidy 127.83 g
- Tuky 39.67 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2020/12
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2020/12
Prosincový Apetit, nejočekávanější vydání roku, vychází už 11. 11. 2020. Společně se připravíme na opravdu kouzelné Vánoce, které letos všichni tolik potřebujeme. Upečeme voňavé cukroví a dechberoucí sváteční dezerty, připravíme oblíbené jedlé dárky, rozmazlíme se dobrotami, které nás zahřejí na těle i na duši, uvaříme spoustu rodinných receptů i nezapomenutelnou štědrovečerní večeři. Přejeme vám příjemné přípravy, klidné sváteční dny a spoustu krásných okamžiků s vašimi nejbližšími, redakce Apetitu