Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
> 60 min
3,2 (12x)
15. 11. 2021
Králík načerno s krupicovými noky
Apetit
Králík načerno s krupicovými noky
Apetit


Pro zkušené
> 60 min
3,2 (12x)

Samozřejmě že typicky vánoční je v úpravě načerno kapr, ale vařené kostnaté rybí maso v omáčce má docela málo příznivců. Naše editorka Jana Zbyňková zavzpomínala na zimního králíka od své maminky, a ten naopak našel (už na focení) fanoušků spoustu.


Nezhasínat obrazovku

Porce

6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

6

Na krupicové noky

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1026.83 kcal
  • Bílkoviny 28.17 g
  • Sacharidy 127.83 g
  • Tuky 39.67 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2020/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,2/5

Hodnocení receptu

3,2/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2020/12

Prosincový Apetit, nejočekávanější vydání roku, vychází už 11. 11. 2020. Společně se připravíme na opravdu kouzelné Vánoce, které letos všichni tolik potřebujeme. Upečeme voňavé cukroví a dechberoucí sváteční dezerty, připravíme oblíbené jedlé dárky, rozmazlíme se dobrotami, které nás zahřejí na těle i na duši, uvaříme spoustu rodinných receptů i nezapomenutelnou štědrovečerní večeři. Přejeme vám příjemné přípravy, klidné sváteční dny a spoustu krásných okamžiků s vašimi nejbližšími, redakce Apetitu

Související články

kapr_nacerno_domaci_houskove_knedliky_0.jpeg

Kapr načerno a namodro: Dvě barvy české tradice, které vás překvapí historií i chutí

Chcete poznat kapra jinak než jen jako součást vánoční tabule? Rozhodně to stojí za to! Zavedeme vás do historie dvou tradičních pokrmů, které se s českou kuchyní pojí po staletí. Objevte tajemství kapra načerno – pokrmu, který překvapuje svou sladko-slanou chutí, a kapra namodro, jehož úprava je mistrovským spojením jednoduchosti a preciznosti. Připravte se na příběhy, které propojují českou gastronomii, kulturu a tradice.