
> 60 min
4,2
Pomalu pečený králík s česnekem, cibulí a bylinkami

< 120 min
4,4
Králík na česneku

< 120 min
4,2
Králík na paprice

< 75 min
4,2
Králík na hořčici

> 60 min
4,4
Králík na smetaně à la zajíc podle Viléma Vrabce

> 120 min
4,2
Sváteční kaldoun s dvojími knedlíčky

< 90 min
4,2
Králík Braillon

< 120 min
3,7
Coniglio alla cacciatora (králík po myslivecku)

< 120 min
4,2
Králík na černo

< 120 min
4,3
Králík na červeném víně à la boeuf bourguignon

< 90 min
4,1
Králík cibulář

> 120 min
4,3
Králík na šalvěji a česneku

> 120 min
4,1
Dušený králík

> 60 min
3,7
Králík na jablkách

> 60 min
4,4
Králík na smetaně po německu

> 60 min
4,3
Králík na bílém víně

> 60 min
4,8
Obalované králičí řízky

> 60 min
4,5
Králičí karbanátky

< 60 min
4,3
Králičí marinované řízky

> 60 min
3,9
Pečený králík s kmínem, česnekem a bylinkami

> 60 min
4,5
Králík marinovaný v červeném víně

> 60 min
4,3
Smažené marinované králičí řízky

> 60 min
4,0
Rozmarýnový králík s bramborovými šiškami

< 60 min
4,1
Špagety s králíkem a olivami
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze