Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,3 (29x)
18. 1. 2018
Kančí paštika
Apetit
Kančí paštika
Apetit


Snadné
< 60 min
4,3 (29x)

„Kančí paštiku můžete podávat jako předkrm při opulentní hostině i jako pohoštění k pivu či vínu. Naši hosté Na Pekárně si ji nemohou vynachválit,“ říká autor receptu Václav Frič. A teď si paštiku z divočáka můžete připravit i doma. Tady je recept.


Nezhasínat obrazovku
Pro cca 10 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro cca 10 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 6647 kcal
  • Bílkoviny 257 g
  • Sacharidy 127 g
  • Tuky 563 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(29 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Domácí játrová paštika s brusinkami a brandy

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/5

Je nám 10 letParty ve velkém styluMakronkový dortPiškotové těstoJogurtové pohlazení

Související články

amuse bouche

Amuse bouche, to je pohlazení po jazyku v jednom soustu

Termín „amuse bouche“ ve francouzštině doslova znamená „potěšení pro ústa“. Jde o je velmi malý pokrm, jehož účelem je nabudit chuťové pohárky na další chody. Co všechno se za pojmem skrývá a v jakých variantách si můžete předkrm doma připravit?