„Kančí paštiku můžete podávat jako předkrm při opulentní hostině i jako pohoštění k pivu či vínu. Naši hosté Na Pekárně si ji nemohou vynachválit,“ říká autor receptu Václav Frič. A teď si paštiku z divočáka můžete připravit i doma. Tady je recept.
Pro cca 10 osob
Suroviny
Pro cca 10 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 6647 kcal
- Bílkoviny 257 g
- Sacharidy 127 g
- Tuky 563 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2014/5
Je nám 10 letParty ve velkém styluMakronkový dortPiškotové těstoJogurtové pohlazení