< 60 min
4,1
Kuřecí prsa na liškách
< 60 min
4,2
Kančí paštika
> 60 min
3,7
Staropolský bigos
< 75 min
4,5
Švestky ve slanině plněné mandlí
> 60 min
4,4
Marmeláda z červené cibule
> 60 min
4,0
Zvěřina po burgundsku
> 60 min
4,0
Kachní prsa s omáčkou z portského & celerová kaše
> 60 min
4,1
Rýžový nákyp se sušenými švestkami v portském
< 60 min
4,6
Mušličky s houbami a mascarpone
> 60 min
3,6
Reliš z červeného rybízu a cibule
> 60 min
4,0
Husa dvou nádivek
< 30 min
4,3
Koláč se zeleninou
> 60 min
3,8
Nadívaná kachna se špekovými knedlíky
< 20 min
4,5
Mascarpone s jahodami a citronovou trávou
> 60 min
3,9
Krůta s bylinkami, pečenými bramborami a brusinkovou omáčkou
< 20 min
5,0
Švestky ve slanině
> 60 min
4,5
Králičí terina
< 20 min
5,0
Švestkový svařák
< 75 min
5,0
Panenka à la Wellington s houbovým přelivem
> 60 min
5,0
Polévka z červené řepy
> 60 min
4,3
Paštika z kuřecích jater s jablečno–šafránovým čatní
< 60 min
4,4
Steak z hovězího pupku s pečenou zeleninou
< 20 min
4,5
Crème brûlée
> 60 min
4,2
Kančí paštika s kachními játry
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví