
< 60 min
4,1
Kuřecí prsa na liškách

< 60 min
4,3
Kančí paštika

< 75 min
4,5
Švestky ve slanině plněné mandlí

> 60 min
4,4
Marmeláda z červené cibule

> 60 min
3,7
Staropolský bigos

> 60 min
4,1
Kachní prsa s omáčkou z portského & celerová kaše

> 60 min
4,1
Rýžový nákyp se sušenými švestkami v portském

< 60 min
4,6
Mušličky s houbami a mascarpone

> 60 min
3,7
Reliš z červeného rybízu a cibule

> 60 min
4,0
Zvěřina po burgundsku

> 60 min
3,8
Husa dvou nádivek

< 30 min
4,3
Koláč se zeleninou

< 20 min
4,5
Mascarpone s jahodami a citronovou trávou

> 60 min
3,9
Nadívaná kachna se špekovými knedlíky

> 60 min
3,9
Krůta s bylinkami, pečenými bramborami a brusinkovou omáčkou

< 20 min
5,0
Švestky ve slanině

> 60 min
4,5
Králičí terina

< 20 min
5,0
Švestkový svařák

> 60 min
5,0
Polévka z červené řepy

> 60 min
4,3
Paštika z kuřecích jater s jablečno–šafránovým čatní

< 60 min
4,3
Steak z hovězího pupku s pečenou zeleninou

< 20 min
4,5
Crème brûlée

> 60 min
4,3
Kančí paštika s kachními játry

> 60 min
5,0
Pečená kachna s třešněmi a pečenými bramborami
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze