< 45 min
5,0
Kaštanovo-celerový krém
> 60 min
4,0
Daňčí hřbet s perníkem a dýní
< 20 min
0,0
Klobásky na víně s ostružinami a jalovcem
< 60 min
0,0
Paštika s araratem
< 60 min
4,2
Kančí paštika
> 60 min
4,2
Kančí paštika s kachními játry
< 25 min
3,5
Daňčí steak v jalovci a bylinkách
< 20 min
4,1
Vánoční svařené víno
> 60 min
4,3
Krůtí prso pečené v podmáslí s rybízovou omáčkou
< 20 min
3,9
Dušená zvěřina se zeleninou
< 60 min
4,7
Jalovcové zelí
< 20 min
0,0
Kančí ragú s křupavou pokličkou
> 60 min
4,3
Pečené jehněčí kolínko s česnekem a jalovcem
< 20 min
4,9
Kapustičky s jalovcovou polevou
> 60 min
4,1
Srnčí paštika v hrníčku
< 60 min
3,1
Uzená krkovička a kuřecí paličky nadivoko
> 60 min
4,4
Domácí paštika ve slaninové krustě
< 75 min
4,2
Kuře à la bažant
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví