Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
4,9 (10x)
7. 12. 2015
Kančí burger s brusinkami


Velmi snadné
< 20 min
4,9 (10x)

Nepodceňujte výběr masa na burgery – mělo by mít vyvážený poměr tučného a libového, aby byl výsledek pěkně šťavnatý. Příliš libové maso se totiž vysuší a burger z něj nebude tak dobrý. 


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1451 kcal
  • Bílkoviny 62 g
  • Sacharidy 118 g
  • Tuky 84 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,9/5

Hodnocení receptu

4,9/5
(10 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/12

Štědré hodováníSlavnostní menuNejsladší cukrovíJedlé dárky & ozdobyPerníkové kořeníVše o vanilceTropické ovoceDomácí zavináče

Související články

kanci_gulas_200911_0.jpeg

Od lovecké trofeje po gurmánský zážitek: Jaká je historie divočáka v našich končinách a na jaké pokrmy jeho maso použít

Maso z divočáka není jen symbolem lovecké dovednosti, ale také pokladem pro gurmány, kteří ocení jeho jedinečnou chuť a texturu. Ačkoli bylo dříve dostupné převážně jen šlechtě, dnes si můžete dopřát toto vysoce kvalitní maso i vy. Pojďte se podívat na historii divočáka, jeho místo v kuchyni a na to, jak ho správně připravit, aby byl vždy lahodný a šťavnatý.