Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,0 (80x)
18. 7. 2014
Červenočočkové karbanátky
Apetit
Červenočočkové karbanátky
Apetit


Snadné
< 30 min
4,0 (80x)

Karbanátky z červené čočky jsou senzační bezmasou alternativou k těm tradičním. Chuť červené čočky, celeru a mrkve lahodně doplní česnek, kari a petrželka. Pokud nevíte, co si s sebou vzít na výlet, pak recept na červenočočkové placičky vás v rozhodování zachrání.


Nezhasínat obrazovku
Pro 6-8 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6-8 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1290 kcal
  • Bílkoviny 94 g
  • Sacharidy 169 g
  • Tuky 2 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2009/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(80 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Petra Šťastná profile image
Petra Šťastná
21.10.2016 14:19

Přidala jsem navíc cibuli a dvě vajíčka a nakonec ještě obalila ve vajíčku a strouhance. Karbanátky při sobě držely bez problémů a byly dobré, ale přece jen mi přijdou takové "vysušené", hodně hutné... jak jim dodat šťávu? :)

Martina Zajícová
21.10.2016 15:42

Možná by jim na šťavnatosti přidala troška ricotty vmíchaná do základu :-)!

Michaela Kašparová profile image
Michaela Kašparová
06.01.2016 15:34

Souhlasím, po přidání vejce jsme získali skvělé jídlo!

Lucie Smetanová profile image
Lucie Smetanová
09.12.2014 07:51

Na množství čočky je jedna lžička kari málo, a hmota nám nedržela při smažení pohromadě dokud jsme nepřidali vajíčko, pak už to bylo bez problému a chutnalo i dětem:-)

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/2

Únor 2009