Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
3,8 (19x)
29. 7. 2014
Levné špagety
Apetit
Chudinské špagety
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
3,8 (19x)

I za pár korun můžete na talíři stvořit velkou parádu


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 634.25 kcal
  • Bílkoviny 19.25 g
  • Sacharidy 37.25 g
  • Tuky 27.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(19 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Jiří Michalik profile image
Jiří Michalik
22.11.2015 20:44

Asi jsem měl nějaké hodně silné papričky, protože jsem jich tam dal asi polovinu toho, co je v receptu, a stejně to pálí jak čert. Kromě toho, pokud si člověk doma nepěstuje vlastní chilli a bazalku a nemá pro kapary jiný odbyt, zase tak levné jídlo to taky není.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/7

Těstoviny 100x jinak Zmrzlinový koncert Slavná kuchařka Julie Child

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.