Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
< 30 min
3,3 (9x)
6. 7. 2021
Kuřecí supreme se zeleninou na cideru & estragonovou omáčkou
Apetit
Kuřecí supreme se zeleninou na cideru & estragonovou omáčkou
Apetit


Pro zkušené
< 30 min
3,3 (9x)

Šéfkuchař Zdeněk Marcín, šéfkuchař Pražského kulinářského institutu, vám ukáže, jak připravit ten nejšťavnatější kuřecí steak na světě a k němu glazovanou zeleninu a bylinkovou omáčku. A to všechno za necelou půlhodinku!


Nezhasínat obrazovku

Porce

2
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

2

NA ZELENINU

NA OMÁČKU

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 507 kcal
  • Bílkoviny 15 g
  • Sacharidy 30.5 g
  • Tuky 34.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Porcování kuřete – křídla
    Zdroj: Apetit
  2. Porcování kuřete – odříznutí stehen
    Zdroj: Apetit
  3. Porcování kuřete – naříznutí podél hrudní kosti
    Zdroj: Apetit
  4. Porcování kuřete – oddělení supreme
    Zdroj: Apetit
  5. Kuřecí supreme - opékání masa
    Zdroj: Apetit
  6. Kuřecí supreme - kontrola masa při opékání
    Zdroj: Apetit
  7. Kuřecí supreme - maso na pánvi
    Zdroj: Apetit
  8. Zelenina na cideru - rozpuštění másla
    Zdroj: Apetit
  9. Zelenina na cideru - přidání cibule
    Zdroj: Apetit
  10. Zelenina na cideru - míchání cibule
    Zdroj: Apetit
  11. Zelenina na cideru - restování zeleniny
    Zdroj: Apetit
  12. Zelenina na cideru - přidání cideru
    Zdroj: Apetit
  13. Zelenina na cideru - ochucení zeleniny
    Zdroj: Apetit
  14. Estragonová omáčka - přidání smetany
    Zdroj: Apetit
  15. Estragonová omáčka - pasírování omáčky
    Zdroj: Apetit
  16. Estragonová omáčka - ochucení omáčky
    Zdroj: Apetit
  17. Kuřecí supreme se zeleninou na cideru & estragonovou omáčkou – podávání
    Zdroj: Apetit

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2015/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,3/5

Hodnocení receptu

3,3/5
(9 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/6

Máme pro vás 116 tipů pro čerstvou letní sezonu. Večeře bez masa, luxusní oběd z Francie, křupavý chřest i voňavé bylinky.Červen bez jahod je jako Romeo bez Julie. Krásná barva, skvělá chuť a úžasná vůně: jahody jsou prostě nejvíc. Užijte si je naplno s našimi božskými recepty.Sladké zelené kuličky hrášku chutnají nejlépe čerstvé rovnou ze zahrádky. My je přidali do jídel, která chceme jíst pořád znovu. Jednou s kuřecím masem, podruhé jako nákyp se slaninou, pak v polévce či těstovinách. Naučte se domácí sýr. Je to jednodušší, než si myslíte. Kromě podrobného návodu pro vás máme také snadné recepty s různými druhy sýra, od polévky až po salát.