Až drožďové knedlíčky ochutnáte, jiné už vařit nebudete. Příště je můžete dochutit i česnekem a zeleninovému vývaru vyloženě sluší. Recept na drožďové knedlíčky je velmi jednoduchý a ze surovin, které většinou mají všichni běžně doma. Takže příště, až vám dojdou nudle do polévky, recept na drožďové knedlíčky vás zachrání.
Suroviny
Na 12–16 knedlíčků
Na 1 porci
- Energie 541.75 kcal
- Bílkoviny 22 g
- Sacharidy 57.25 g
- Tuky 21.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/10
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2012/10
Česká kuchyně podle babiček i šéfkuchařůBožské kynuté koláčeTradiční suroviny – mák, povidla, uzené, droždí, tvarůžky, škvarkySlovenský nedělní oběd