Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
4,3 (52x)
19. 5. 2016
Zeleninový vývar s drožďovými knedlíčky
Apetit
Zeleninový vývar s drožďovými knedlíčky
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
4,3 (52x)

Až drožďové knedlíčky ochutnáte, jiné už vařit nebudete. Příště je můžete dochutit i česnekem a zeleninovému vývaru vyloženě sluší. Recept na drožďové knedlíčky je velmi jednoduchý a ze surovin, které většinou mají všichni běžně doma. Takže příště, až vám dojdou nudle do polévky, recept na drožďové knedlíčky vás zachrání.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na 12–16 knedlíčků

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 541.75 kcal
  • Bílkoviny 22 g
  • Sacharidy 57.25 g
  • Tuky 21.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(52 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Nejsnazší kuřecí vývar

Komentáře

Mirka R. profile image
Mirka R.
16.10.2022 13:38
V receptu je 1,5 ml vývaru (= 1,5 mililitru). Pravděpodobně má být 1,5 litru.
Martina Kojzarová
08.11.2022 09:35

Moc děkujeme za upozornění, recept už je opravený.

Renata Šáchová profile image
Renata Šáchová
09.01.2022 00:12
Zeleninu lze krajet i na kosticky, hrasku muze byt vice!
Veronika Barešová profile image
Veronika Barešová
01.06.2021 11:46
Hana Vízdalová  profile image
Hana Vízdalová
12.10.2015 06:55

Dá se použít i sušené droždí?

Jana Kopřivová
13.10.2015 16:19

Dobrý den, do knedlíčků použijte pouze čerstvé droždí.

Lucia Lucká
18.09.2014 12:25

Polievka je vynikajuca! Recept sa mi velmi hodil,kedze som mala vsetku zeleninu v zahrade. Knedlicky chutia naozaj vyborne a do polievky sa skvele hodia. Tato polievocka velmi chutila aj mojej takmer 15mesacnej dcerke! Odporucam vsetkym mamuckam :)

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/10

Česká kuchyně podle babiček i šéfkuchařůBožské kynuté koláčeTradiční suroviny – mák, povidla, uzené, droždí, tvarůžky, škvarkySlovenský nedělní oběd

Související články