Až drožďové knedlíčky ochutnáte, jiné už vařit nebudete. Příště je můžete dochutit i česnekem a zeleninovému vývaru vyloženě sluší. Recept na drožďové knedlíčky je velmi jednoduchý a ze surovin, které většinou mají všichni běžně doma. Takže příště, až vám dojdou nudle do polévky, recept na drožďové knedlíčky vás zachrání.
Suroviny
Na 12–16 knedlíčků
Na 1 porci
- Energie 541.75 kcal
- Bílkoviny 22 g
- Sacharidy 57.25 g
- Tuky 21.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/10
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2012/10
Česká kuchyně podle babiček i šéfkuchařůBožské kynuté koláčeTradiční suroviny – mák, povidla, uzené, droždí, tvarůžky, škvarkySlovenský nedělní oběd
Komentáře
Moc děkujeme za upozornění, recept už je opravený.
Dá se použít i sušené droždí?
Dobrý den, do knedlíčků použijte pouze čerstvé droždí.
Polievka je vynikajuca! Recept sa mi velmi hodil,kedze som mala vsetku zeleninu v zahrade. Knedlicky chutia naozaj vyborne a do polievky sa skvele hodia. Tato polievocka velmi chutila aj mojej takmer 15mesacnej dcerke! Odporucam vsetkym mamuckam :)