Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,1 (7x)
7. 10. 2022
Pošírovaný losos s citronovo-petrželkovou remuládou
Olive Magazine/Immediate Media
Pošírovaný losos s citronovo-petrželkovou remuládou
Olive Magazine/Immediate Media


Velmi snadné
< 60 min
4,1 (7x)

Pošírování je skvělý způsob, jak získat pevné a přitom nevysušené rybí maso. Tekutinu, v níž se vařil losos, nevylévejte. Můžete ji použít jako slabý vývar – základ na krémovou polévku.


Nezhasínat obrazovku

Porce

6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

6

Na remuládu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 636 kcal
  • Bílkoviny 41 g
  • Sacharidy 34.67 g
  • Tuky 31.67 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2021/9

Zářijový Apetit je tu a s ním i poctivá porce čerstvé inspirace pro to nejlahodnější babí léto! V novém čísle vám naservírujeme večeře, které následně snadno přetransformujete v ty nejlepší svačiny do školy, do práce či na výlet. A protože svačinových nápadů není nikdy dost, přidáme ještě nášup v podobě velkého svačinového manuálu. Vezměte start nového školního roku jako příležitost naučit se něco nového – naložte kimči, připravte vlastní směs koření, vařte z pravých i nepravých obilovin, či osvěžte klasické recepty svěžími nápady. Následně si s námi můžete osladit září opojnými fíky či dezerty plnými právě dozrávajícího ovoce. Společně se také vydáme na cestu časem a uvaříme si oblíbená jídla českých hvězd stříbrného plátna 30. let. Nahlédneme do krásné kuchařky Mamachef a popovídáme si s antropoložkou jídla doktorkou Evou Ferrarovou. Zářijové číslo Apetitu je v prodeji od 12. 8. Apetit, napsáno s chutí.

Související články