Pošírování je skvělý způsob, jak získat pevné a přitom nevysušené rybí maso. Tekutinu, v níž se vařil losos, nevylévejte. Můžete ji použít jako slabý vývar – základ na krémovou polévku.
Porce
Suroviny
Porce
Na remuládu
Na 1 porci
- Energie 636 kcal
- Bílkoviny 41 g
- Sacharidy 34.67 g
- Tuky 31.67 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/9

Recept je z vydání:
Apetit 2021/9
Zářijový Apetit je tu a s ním i poctivá porce čerstvé inspirace pro to nejlahodnější babí léto! V novém čísle vám naservírujeme večeře, které následně snadno přetransformujete v ty nejlepší svačiny do školy, do práce či na výlet. A protože svačinových nápadů není nikdy dost, přidáme ještě nášup v podobě velkého svačinového manuálu. Vezměte start nového školního roku jako příležitost naučit se něco nového – naložte kimči, připravte vlastní směs koření, vařte z pravých i nepravých obilovin, či osvěžte klasické recepty svěžími nápady. Následně si s námi můžete osladit září opojnými fíky či dezerty plnými právě dozrávajícího ovoce. Společně se také vydáme na cestu časem a uvaříme si oblíbená jídla českých hvězd stříbrného plátna 30. let. Nahlédneme do krásné kuchařky Mamachef a popovídáme si s antropoložkou jídla doktorkou Evou Ferrarovou. Zářijové číslo Apetitu je v prodeji od 12. 8. Apetit, napsáno s chutí.