Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
4,3 (13x)
9. 5. 2017
Chřest tažený v másle a olivovém oleji
Apetit
Chřest tažený v másle a olivovém oleji
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
4,3 (13x)

Opravdu čerstvý chřest chutná nejlíp ‚jen tak’. Tohle je recept pro ty, kterým se nechce dělat s holandskou omáčkou a obyčejné přelití máslem už je omrzelo. Chřest tažený v másle a olivovém oleji je důkazem toho, že v jednoduchosti je ta největší krása.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1024.5 kcal
  • Bílkoviny 0.5 g
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 109.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(13 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/5

Knedlík 21. stoletíNapečeno bez váženíZelené a svěží vaření