Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
0,0 (0x)
30. 3. 2006
Uzená ryba se šťouchanými brambory


< 30 min
0,0 (0x)
Ryba povařená v mléce je mnohem jemnější než před vařením

Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 389 kcal
  • Bílkoviny 15.5 g
  • Sacharidy 30 g
  • Tuky 22 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Uzená ryba se šťouchanými brambory

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Sančenka
11.03.2008 16:23
Překvapilo mě, jak moc má vliv rybu to povaření v mléce. Maso bylo křehké a chutné, příjemně vonělo, celé to bylo takové máslové. Jenom bych trošku nesouhlasila s tím, že koupená bešamelová omáčka je pro luxusnější úpravu. Já si ji tedy odpustila. Vzala jsem si k tomu vařenou červenou řepu s fenyklem, krásně se to doplňuje :-)
  profile image
Alena
03.09.2007 21:08
Recept se nachází v č.12/05, str.11

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.