
< 60 min
4,1
Švestkový džem

> 60 min
4,4
Rybízová marmeláda

> 60 min
4,5
Broskvový džem

> 60 min
3,4
Nakládané papriky se zelím

< 30 min
4,4
Meruňky ve vlastní šťávě

< 60 min
4,2
Rybízový rosol

< 120 min
4,2
Pomerančový džem

< 30 min
4,6
Švédský salát

< 60 min
3,7
Švestkový kompot s pomerančem

< 30 min
4,8
Paprikové čatní

< 30 min
4,8
Chow-chow

< 60 min
4,5
Nakládané okurky

< 45 min
5,0
Sterilovaná zelenina na kyselo
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze