Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 25 min
5,0 (3x)
30. 9. 2025
Pošírované hrušky s čokoládovou omáčkou
Olive Magazine/Immediate Media
Pošírované hrušky s čokoládovou omáčkou
Olive Magazine/Immediate Media


Velmi snadné
< 25 min
5,0 (3x)

Posuňte pošírované hrušky na úplně novou úroveň – namočte je do sherry a přelijte jemnou čokoládovou omáčkou. Tento elegantní dezert je připravený během pouhých 25 minut a skvěle se hodí jako sváteční dezert, ale i jen tak pro radost.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 525 kcal
  • Bílkoviny 2.5 g
  • Sacharidy 85 g
  • Tuky 14.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Adam Bush, z vydání Apetit Pošírované hrušky s čokoládovou omáčkou

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(3 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Související články

shutterstock_2462123559.webp

Už žádné měkké hranolky! Mýty o lžičce mouky i skutečné tipy od profíků, díky kterým si pochutnáte

Nejen na internetu koluje spousta zaručených triků na dokonalé hranolky. Jeden z nich radí přidat do horkého oleje lžíci mouky pro extra křupavost. Zní to zajímavě, ale má to háček. Žádný respektovaný kuchařský web, ať už český, nebo zahraniční, tento postup nedoporučuje. Pojďme se podívat, v čem spočívá skutečné kouzlo zlatavých a křupavých hranolek a proč je fígl s moukou spíše krokem vedle.