Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 25 min
5,0 (3x)
30. 9. 2025
Pošírované hrušky s čokoládovou omáčkou
Olive Magazine/Immediate Media
Pošírované hrušky s čokoládovou omáčkou
Olive Magazine/Immediate Media


Velmi snadné
< 25 min
5,0 (3x)

Posuňte pošírované hrušky na úplně novou úroveň – namočte je do sherry a přelijte jemnou čokoládovou omáčkou. Tento elegantní dezert je připravený během pouhých 25 minut a skvěle se hodí jako sváteční dezert, ale i jen tak pro radost.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 525 kcal
  • Bílkoviny 2.5 g
  • Sacharidy 85 g
  • Tuky 14.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Adam Bush, z vydání Apetit Pošírované hrušky s čokoládovou omáčkou

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(3 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.