
< 120 min
3,8
Řecká musaka

< 50 min
3,8
Zapečený květák s bramborami

< 30 min
4,6
Zapečené těstoviny s brokolicí

< 25 min
4,3
Plněné žampiony

< 45 min
4,4
Šunkofleky se slaninou

< 90 min
4,1
Rychlé zapečené těstoviny

< 50 min
4,5
Musaka s cuketou

< 45 min
4,4
Cuketový nákyp se šunkovým salámem

< 60 min
4,2
Zapečené brambory s kuřecím masem a nivou

< 45 min
4,1
Zapečené lilky po italsku

< 60 min
4,0
Francouzské brambory

< 60 min
4,2
Těstoviny zapečené s mozzarellou a rajčaty

< 45 min
4,1
Zapečená brokolice

< 60 min
3,9
Zapečené brambory s mletým masem

> 60 min
4,3
Koložvárska kapusta (Kološvárské zelí)

< 50 min
4,4
Zapečené brambory se špenátem a bešamelem

< 30 min
4,3
Zapečený patison a hokkaido

< 30 min
4,2
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce

< 60 min
4,5
Parmigiana – italský zapečený lilek (odlehčená verze)

< 45 min
4,2
Zapečené těstoviny se žampiony

< 60 min
4,2
Kološvárské zelí

< 50 min
4,4
Zapékané palačinky se špenátem a sýrem

< 60 min
4,2
Květák zapečený s paprikami a smetanou

> 60 min
4,5
Zapečené mexické tortilly
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze