< 120 min
3,8
Řecká musaka
< 50 min
3,8
Zapečený květák s bramborami
< 30 min
4,5
Zapečené těstoviny s brokolicí
< 25 min
4,3
Plněné žampiony
< 45 min
4,5
Šunkofleky se slaninou
< 90 min
4,1
Rychlé zapečené těstoviny
< 60 min
4,2
Zapečené brambory s kuřecím masem a nivou
< 50 min
4,5
Musaka s cuketou
< 45 min
4,4
Cuketový nákyp se šunkovým salámem
< 60 min
4,0
Francouzské brambory
< 45 min
4,2
Zapečené lilky po italsku
< 45 min
4,1
Zapečená brokolice
< 60 min
3,9
Zapečené brambory s mletým masem
< 60 min
4,2
Těstoviny zapečené s mozzarellou a rajčaty
> 60 min
4,3
Koložvárska kapusta (Kološvárské zelí)
< 60 min
4,3
Kološvárské zelí
< 50 min
4,4
Zapečené brambory se špenátem a bešamelem
< 30 min
4,2
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
< 30 min
4,3
Zapečený patison a hokkaido
< 45 min
4,2
Zapečené těstoviny se žampiony
< 60 min
4,5
Parmigiana – italský zapečený lilek (odlehčená verze)
< 50 min
4,4
Zapékané palačinky se špenátem a sýrem
< 60 min
3,9
Zapečené noky se sýrem a kuřetem
< 30 min
4,3
Bleskový sendvič croque madame
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví