Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,9 (10x)
24. 3. 2016
Kantonské kuře
Apetit
Kantonské kuře
Apetit


Snadné
> 60 min
4,9 (10x)

Kuře prý přináší štěstí. Výhodou této úpravy je i to, že se tradičně podává při pokojové teplotě, tudíž můžete jídlo připravit předem. Díky jemnému vaření bude maso báječně šťavnaté.


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Na kuře

Na ozdobu

Na omáčku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 532 kcal
  • Bílkoviny 55.5 g
  • Sacharidy 32.33 g
  • Tuky 18.83 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,9/5

Hodnocení receptu

4,9/5
(10 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/2

Únor 2005