Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
2,9 (19x)
18. 7. 2014
Pošírovaná ryba s crème fraîche a hráškem
Apetit
Pošírovaná ryba s crème fraîche a hráškem
Apetit


Snadné
< 30 min
2,9 (19x)

Stejným způsobem se dají připravit i filety lososa nebo různých bělomasých ryb. Zkusit můžete i krůtí a kuřecí prsa, ta ale vařte asi o 10 minut déle.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 469.5 kcal
  • Bílkoviny 33.75 g
  • Sacharidy 19.75 g
  • Tuky 26.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: da, z vydání Apetit 2011/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 2,9/5

Hodnocení receptu

2,9/5
(19 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/5

Dejte si čerstvý sýrChleba k večeřiVařte z vody!Jak připravit lososa