Ryba pošírovaná v ochuceném oleji je opravdová lahůdka. „Druh zeleniny volte podle své chuti, možností a sezony,“ říká šéfkuchař, specialista na ryby Radek Šubrt, jehož receptem jsme se inspirovali.
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 739.75 kcal
- Bílkoviny 40.5 g
- Sacharidy 4.25 g
- Tuky 61 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2011/8
Na rybáchUvařeno bez vařeníOvocný želé dort