Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 25 min
4,1 (47x)
21. 4. 2016
Gnocchi s tuňákem, cuketou a kapary
Apetit
Gnocchi s tuňákem, cuketou a kapary
Apetit


Velmi snadné
< 25 min
4,1 (47x)

Při přípravě tohoto pokrmu jsme se inspirovali oblíbeným italským receptem na vitello tonnato – plátky vařeného studeného telecího masa zalitého tuňákovou omáčkou. Tuňákové omáčce to ale sluší i s noky a cuketou.


Nezhasínat obrazovku
pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 647 kcal
  • Bílkoviny 28.75 g
  • Sacharidy 4.75 g
  • Tuky 57.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(47 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/3

Nejlepší pizza do mrazákuBoloňská omáčka 3x jinakGurmánský výlet do ItálieHostina z darů mořeFantastické italské dezerty

Související články