Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 20 min
4,1 (36x)
18. 7. 2014
Hovězí carpaccio [karpačo]
Apetit
Hovězí carpaccio [karpačo]
Apetit


Snadné
< 20 min
4,1 (36x)

Sofistikovaně poskládané extratenké plátky carpaccia budí dojem, že příprava je kdovíjaká věda. Díky našim receptům zjistíte, že zdání klame – k přípravě stačí v podstatě jen dobré maso, pevná ruka a ostrý nůž. Hovězí carpaccio zvládnete snadno a rychle. Teď už stačí jen nachystat hovězí svíčkovou a vzhůru do díla!


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 464 kcal
  • Bílkoviny 53 g
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 24 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2009/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(36 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Carpaccio z červené řepy podle Zdeňka Pohlreicha

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/4

Duben 2009