Sofistikovaně poskládané extratenké plátky carpaccia budí dojem, že příprava je kdovíjaká věda. Díky našim receptům zjistíte, že zdání klame – k přípravě stačí v podstatě jen dobré maso, pevná ruka a ostrý nůž. Hovězí carpaccio zvládnete snadno a rychle. Teď už stačí jen nachystat hovězí svíčkovou a vzhůru do díla!
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 464 kcal
- Bílkoviny 53 g
- Sacharidy 5 g
- Tuky 24 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2009/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2009/4
Duben 2009