Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,1 (36x)
2. 11. 2017
Těstoviny s máslovou dýní a česnekovou strouhankou
Apetit
Těstoviny s máslovou dýní a česnekovou strouhankou
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,1 (36x)

Dýně zazáří z talíře a prosvětlí pošmourné listopadové dny. Kombinace s těstovinami a slaninou je nezapomenutelná. Těstoviny s máslovou dýní a česnekovou strouhankou představuje fantastickou souhru chutí, vůní a také barev!


Nezhasínat obrazovku
Pro 4-6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4735 kcal
  • Bílkoviny 149 g
  • Sacharidy 261 g
  • Tuky 326 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(36 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

pavel omodorion profile image
pavel omodorion
29.01.2018 08:42

dobrý den,

tak jsme si společně se ženou našli konečně chvíli pro sebe a udělali si, ze zbylé dýně, tento recept ... jídlo bylo super, trošku jsme nevychytali časy, nic drastického + jsme, jako u každého jídla, kořenili maličko dle sebe (nevím, zda to tak má každý, ale máme takovou svojí kombinaci oblíbeného koření :-) ) ... ještě jeden tip na oplátku, používali jsme při přípravě wok pánev, nevím, zda je to dobrá rada, nám to tak však vyhovovalo...

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2016/11

Každá strana listopadového vydání Apetitu je opět nabitá skvělými nápady, inspirací a hlavně lahodnými recepty! Užijte si naši oblíbenou dýňovou sezonu a vyzkoušejte některý z originálních receptů. Nebo se s námi vypravte do legendárního New Yorku a ochutnejte všechny tamní poklady. Vzhledem k tomu, že se mílovými kroky blíží svatomartinský svátek, nechybí v tomto čísle recept na dokonalou pečenou husu. Dozvíte se také, jaký je náš recept na štěstí nebo přesněji na jídla, která nás vždy zaručeně zahřejí na duši. Zlatým hřebem jsou pak hříšně svůdné dezerty, které potěší každého milovníka čokolády.  Apetit, napsáno s chutí.