Dýně zazáří z talíře a prosvětlí pošmourné listopadové dny. Kombinace s těstovinami a slaninou je nezapomenutelná. Těstoviny s máslovou dýní a česnekovou strouhankou představuje fantastickou souhru chutí, vůní a také barev!
Suroviny
Na recept
- Energie 4735 kcal
- Bílkoviny 149 g
- Sacharidy 261 g
- Tuky 326 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/11
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2016/11
Každá strana listopadového vydání Apetitu je opět nabitá skvělými nápady, inspirací a hlavně lahodnými recepty! Užijte si naši oblíbenou dýňovou sezonu a vyzkoušejte některý z originálních receptů. Nebo se s námi vypravte do legendárního New Yorku a ochutnejte všechny tamní poklady. Vzhledem k tomu, že se mílovými kroky blíží svatomartinský svátek, nechybí v tomto čísle recept na dokonalou pečenou husu. Dozvíte se také, jaký je náš recept na štěstí nebo přesněji na jídla, která nás vždy zaručeně zahřejí na duši. Zlatým hřebem jsou pak hříšně svůdné dezerty, které potěší každého milovníka čokolády. Apetit, napsáno s chutí.
Komentáře
dobrý den,
tak jsme si společně se ženou našli konečně chvíli pro sebe a udělali si, ze zbylé dýně, tento recept ... jídlo bylo super, trošku jsme nevychytali časy, nic drastického + jsme, jako u každého jídla, kořenili maličko dle sebe (nevím, zda to tak má každý, ale máme takovou svojí kombinaci oblíbeného koření :-) ) ... ještě jeden tip na oplátku, používali jsme při přípravě wok pánev, nevím, zda je to dobrá rada, nám to tak však vyhovovalo...