Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
3,9 (40x)
18. 7. 2014
Mleté bochánky s parmazánovou krustou
Apetit
Mleté bochánky s parmazánovou krustou
Apetit


Snadné
> 60 min
3,9 (40x)

Sušená rajčata a rajčatové pyré udělají pikantní svěží chuť a lákavou barvu. Nemusíte tvarovat klasické karbanátky, jen směs naplňte do formy na muffiny a dejte péct. Podávejte s lehkým salátem z rukoly.


Nezhasínat obrazovku

Porce

6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 809.33 kcal
  • Bílkoviny 44.83 g
  • Sacharidy 68.33 g
  • Tuky 40.83 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(40 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/4

Sladké VelikonoceVelké vajíčkové hodySekanina aneb jarní nářez

Související články

Špagety s parmazánem

Jak se nenachytat a koupit pravý parmazán. Sýr, o který se Italové starají jako o vlastní dítě

Parmazán patří k surovinám, které se vyplatí mít vždy v lednici. I když spíž jinak zeje prázdnotou, kombinace másla, parmazánu a čerstvě mletého pepře udělá z obyčejných nudlí lahůdku. Napadlo vás někdy, kolik stojí celé čtyřicetikilogramové kolo? Ne? Pak vězte, že byste za něj zaplatili víc než dvacet tisíc korun! Tušíte, proč je parmazán tak drahý? Že ne? Tak čtěte dál.