2014/10
16.09.2014
2014/10
16.09.2014
Obsah vydání
Dary podzimu
Cesta z města
Milované řízky
To nejlepší z Československa
Mák a povidla
Sladkovodní ryby
Jelení maso
< 50 min
4,1
Jelení medailonky ve slanině s hranolky
> 60 min
3,6
Jelení kýta na smetaně
< 60 min
3,3
Pstruh na mandlích
< 20 min
4,1
Candát na víně
< 90 min
4,2
Povidloň
< 75 min
4,2
Krémová rybí polévka s uzeným pstruhem a pórkem
< 60 min
0,0
Řízky plněné křenem
< 60 min
4,1
Kapustnica
< 60 min
4,0
Hronovy kapří škvarky se dvěma dipy
< 30 min
5,0
Bramborové krokety plněné povidly
< 120 min
4,1
Tereziny loupavé rohlíčky s mákem
< 50 min
3,8
Řízečky v bramboráku
< 60 min
4,4
Králičí marinované řízky
< 60 min
0,0
Telecí řízky v hrubé strouhance
< 60 min
3,5
Hadí koláč
< 20 min
4,6
Tvarohová zmrzlina s povidly či švestkami
< 20 min
4,3
Kuřecí nugety v jogurtu
< 60 min
5,0
Pečený uzený vepřový bok s přesbidlem
< 50 min
3,6
Kyselica s houbami
> 60 min
4,7
Paprikáč s noky
> 60 min
4,2
Vdolečky
< 50 min
4,1
Kontrabáš
< 20 min
4,1
Šulánky s mákem
> 60 min
4,3
Pečené jehněčí kolínko s česnekem a jalovcem
> 60 min
5,0
Bezový dortík
> 60 min
5,0
Telecí hrudí plněné žemlovou nádivkou
< 60 min
4,1
Topinamburový krém
< 10 min
3,4
Amur na sardeli
> 60 min
3,5
Pečená jablka v medu s tvarohovým krémem
> 60 min
4,4
Had na klacku
< 60 min
4,4
Podzimní koláč podle Lindy
> 60 min
4,1
Jelení ragú s ostružinami
> 60 min
2,3
Salát s pečenou řepou
< 60 min
5,0
Karamelový svařák
< 90 min
4,3
Pečené brambory v troubě
< 60 min
4,5
Pečené uzené koleno s povidlovým glazé
< 60 min
3,7
Krémová houbová polévka
< 45 min
4,2
Litá bublanina se švestkami
< 20 min
3,9