2013/11
01.11.2013

2013/11
01.11.2013
Obsah vydání
- Čím se na podzim rozmazlit a zahřát
- Speciality francouzské kuchyně
- Hříšné karamelové dezerty
- Zvěřinové hody
- Jedlé dárky s předstihem

> 60 min
3,9
Koláč s karamelovými hruškami a pekanovou drobenkou

< 75 min
4,4
Hovězí plátky na houbách

< 60 min
4,3
Ratatouille s bazalkou

> 60 min
0,0
Husí roláda, kedlubna à la zelí a tvarohové šišky

> 120 min
4,1
Kančí na víně se švestkami a hrozny

< 60 min
4,1
Galetky se špenátem a vejcem

< 20 min
3,5
Mořský vlk pečený v soli

< 10 min
2,4
Šťouchané brambory s petrželí

< 20 min
5,0
Celerová kaše s kapary a pancettou

< 20 min
3,7
Aligot

< 45 min
4,3
Pečené batáty se sójovou omáčkou

< 20 min
3,4
Pastinákové hranolky s parmazánem

< 60 min
3,5
Smažené dýňové hranolky s BBQ omáčkou

< 10 min
4,1
Smažené mrkvové lupínky s římským kmínem

< 20 min
3,8
Pečené lupínky z červené řepy s jogurtovým dipem

< 50 min
4,1
Bramborové lupínky z trouby

> 120 min
3,7
Štěpánská hovězí pečeně

< 20 min
4,5
Tatarák po italsku

< 60 min
3,7
Kávové crème brûlée s čokoládou

< 20 min
4,8
Zmrzlina s karamelem a lámaným griliášem

< 45 min
3,7
Tartaletky s čokoládou a slaným karamelem

< 10 min
3,6
Karamelky s jablečným moštem

> 60 min
3,6
Dýňová polévka s vanilkou

< 30 min
3,9
Francouzský toust plněný šunkou a sýrem

< 60 min
4,9
Švestkovo-hruškový krambl

< 25 min
3,8
Těstoviny aglio e olio & růžičková kapusta

< 20 min
0,0
Brambory na loupačku s omáčkou pebre

> 60 min
4,2
Polévka frantoiana

< 10 min
0,0
Marinovaná mozzarella

< 20 min
5,0
Dukka s novým olivovým olejem

< 20 min
3,8
Steak s portobellem a bramborovou kaší

< 30 min
4,8
Tagliata s olivovou salsou

< 30 min
2,7