Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 120 min
4,1 (33x)
1. 11. 2016
Kančí na víně se švestkami a hrozny
Apetit
Kančí na víně se švestkami a hrozny
Apetit


Snadné
> 120 min
4,1 (33x)

Francouzská úprava kančího masa je rafinovaná, a přesto velmi jednoduchá. Kančí na víně se švestkami a hrozny je delikatesa, která si vaši pozornost jistě zaslouží.


Nezhasínat obrazovku
Pro 6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3428 kcal
  • Bílkoviny 205 g
  • Sacharidy 280 g
  • Tuky 89 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: kojzarova.m , z vydání Apetit 2013/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(33 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/11

Čím se na podzim rozmazlit a zahřátSpeciality francouzské kuchyněHříšné karamelové dezertyZvěřinové hodyJedlé dárky s předstihem