Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
3,8 (16x)
1. 11. 2016
Pečené lupínky z červené řepy s jogurtovým dipem
Apetit
Pečené lupínky z červené řepy s jogurtovým dipem
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
3,8 (16x)

Křupavé lupínky s vůní kardamomu.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 619 kcal
  • Bílkoviny 9 g
  • Sacharidy 28 g
  • Tuky 52 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2013/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(16 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/11

Čím se na podzim rozmazlit a zahřátSpeciality francouzské kuchyněHříšné karamelové dezertyZvěřinové hodyJedlé dárky s předstihem

Související články

Smažená kuřecí prsa s oblohou

Zeleninová obloha jako fenomén 80. a 90. let: Může za její vymizení slavný český kuchař?

Okurky a mrkve krájené vroubkatým nožem, společně s rajčetem nebo hromádkou kukuřice úhledně vyskládané na okraji talíře mohl ochutnat kdokoli, kdo si v devadesátých letech zašel na jídlo do restaurace. Pohled na zeleninovou oblohu, často v podobě zelného salátu, změnil až Zdeněk Pohlereich s pořadem Ano, šéfe! Jak ale doplnit oběd či večeři o zdravou porci vitaminů v moderním pojetí?