Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 10 min
3,6 (14x)
12. 5. 2016
Karamelky s jablečným moštem
Apetit
Karamelky s jablečným moštem
Apetit


Snadné
< 10 min
3,6 (14x)

Tyhle karamelky se tváří obyčejně, ale až ochutnáte! Ach! Jemně slané, hedvábně sladké a hlavně skrz naskrz báječné!


Nezhasínat obrazovku
Na asi 50 karamelek
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na asi 50 karamelek
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2351 kcal
  • Bílkoviny 2 g
  • Sacharidy 310 g
  • Tuky 121 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2013/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,6/5

Hodnocení receptu

3,6/5
(14 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/11

Čím se na podzim rozmazlit a zahřátSpeciality francouzské kuchyněHříšné karamelové dezertyZvěřinové hodyJedlé dárky s předstihem

Související články

Jak na to: domácí mošt

Podzimní odrůdy jablek jsou díky vyšší cukernatosti ideální k výrobě domácího moštu. I v tomto případě platí, že ‚domácí je nejlepší‘. Máme pro vás návod, jak si vitaminovou bombu lahodné podzimní chuti udělat doma.