Tagliata je další stupeň carpaccia – maso je jen zprudka opečené a po odležení tence nakrájené.
Pro 4-6 osob
Suroviny
Pro 4-6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2950 kcal
- Bílkoviny 167 g
- Sacharidy 18 g
- Tuky 248 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,8/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2013/11
Čím se na podzim rozmazlit a zahřátSpeciality francouzské kuchyněHříšné karamelové dezertyZvěřinové hodyJedlé dárky s předstihem