Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,9 (21x)
8. 12. 2014
Švestkovo-hruškový krambl
Apetit
Švestkovo-hruškový krambl
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,9 (21x)

Krambl by měl ideálně obsahovat šťavnaté ovoce – nejlépe švestky či blumy. A navrchu křupavou drobenku. Přiznáváme, že crumble (jak se dezert v originálu píše) lze připravit i ve zdravější verzi, ale nás naprosto uchvátila tato s marcipánem a sušenkami. Pečené ovoce s křupavou krustou a zakysanou smetanou je fantastické spojení všeho, co máme rádi.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3066 kcal
  • Bílkoviny 33 g
  • Sacharidy 413 g
  • Tuky 131 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,9/5

Hodnocení receptu

4,9/5
(21 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/11

Čím se na podzim rozmazlit a zahřátSpeciality francouzské kuchyněHříšné karamelové dezertyZvěřinové hodyJedlé dárky s předstihem