Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
4,8 (13x)
2. 6. 2016
Zmrzlina s karamelem a lámaným griliášem
Apetit
Zmrzlina s karamelem a lámaným griliášem
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
4,8 (13x)

Co je lepšího než domácí zmrzlina? No přece domácí zmrzlina s griliášem!


Nezhasínat obrazovku
Pro 8-10 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 8-10 osob

Na griliáš

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 7225 kcal
  • Bílkoviny 141 g
  • Sacharidy 633 g
  • Tuky 438 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2013/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(13 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/11

Čím se na podzim rozmazlit a zahřátSpeciality francouzské kuchyněHříšné karamelové dezertyZvěřinové hodyJedlé dárky s předstihem

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.