Domácí brambůrky z trouby jsou nejlepší mlsání k televizi! Oproti těm kupovaným mají méně tuku a ochutíte si je podle svého. Nám stačila sůl, špetka chilli a kmínu. Ovšem pečené bramborové lupínky si můžete posypat také paprikou, tymiánem, sušeným česnekem nebo oblíbenou kořenící směsí. A recept? O jeho jednoduchosti se přesvěčte sami.
Suroviny
Na remuládu
Na recept
- Energie 2005 kcal
- Bílkoviny 23 g
- Sacharidy 196 g
- Tuky 116 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2013/11
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2013/11
Čím se na podzim rozmazlit a zahřátSpeciality francouzské kuchyněHříšné karamelové dezertyZvěřinové hodyJedlé dárky s předstihem