Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 50 min
4,1 (60x)
1. 11. 2016
Bramborové lupínky z trouby
Apetit
Bramborové lupínky z trouby
Apetit


Velmi snadné
< 50 min
4,1 (60x)

Domácí brambůrky z trouby jsou nejlepší mlsání k televizi! Oproti těm kupovaným mají méně tuku a ochutíte si je podle svého. Nám stačila sůl, špetka chilli a kmínu. Ovšem pečené bramborové lupínky si můžete posypat také paprikou, tymiánem, sušeným česnekem nebo oblíbenou kořenící směsí. A recept? O jeho jednoduchosti se přesvěčte sami.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4-6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob

Na remuládu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2005 kcal
  • Bílkoviny 23 g
  • Sacharidy 196 g
  • Tuky 116 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2013/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(60 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Hranolky pečené v troubě

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/11

Čím se na podzim rozmazlit a zahřátSpeciality francouzské kuchyněHříšné karamelové dezertyZvěřinové hodyJedlé dárky s předstihem

Související články

Trouba

Jak nejlépe vyčistit troubu plus něco o historii plynové i elektrické

Bez elektrické trouby už bychom si neuměli žádnou kuchyni představit. Ať už pečete sporadicky nebo často, troubě se musíte za její služby také odvděčit. Abyste předešli nánosům mastnoty a dalších nečistot, je lepší čistit ji pravidelně. Ale i na zanedbanější kousky máme taktiku, jak z nich udělat zase zářivě čisté! Pokud navíc přemýšlíte o nové troubě, ve Dnech Marianne (15.-17.9. 2023) je pořídíte v kamenných prodejnách i na e-shopu Datart se slevou 20 %.