Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
3,9 (128x)
14. 11. 2017
Koláč s karamelovými hruškami a pekanovou drobenkou
Apetit
Koláč s karamelovými hruškami a pekanovou drobenkou
Apetit


Snadné
> 60 min
3,9 (128x)

Neodolatelný koláč s luxusní náplní vám naprosto učaruje...


Nezhasínat obrazovku
na 1 koláč
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na 1 koláč

Na náplň

Na pekanovou drobenku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 844.63 kcal
  • Bílkoviny 8.25 g
  • Sacharidy 96.13 g
  • Tuky 44.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2013/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(128 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/11

Čím se na podzim rozmazlit a zahřátSpeciality francouzské kuchyněHříšné karamelové dezertyZvěřinové hodyJedlé dárky s předstihem

Související články

Hrušky naslano i nasladko: Přidejte je ke kotletám nebo uvařte hrušková povidla

Homér v Odyssee hrušky nazývá „Božským darem“. A není daleko od pravdy. Existuje jen málo lidí, kteří odolají vůni hruškového koláče. Toto lahodné ovoce můžete však využít na tisíce způsobů. Lze z něj uvařit povidla, hodí se k sýrům, do salátu i k masu. Na pošírovaných hruškách si zase rádi smlsnou děti i dospělí. Už víte, co s letošní úrodou? My ano!