Šéfkuchař Radek Kašpárek z restaurace Field vás krok za krokem naučí vykostit husu a připravit z ní skvělou roládu. Dejte si na sv. Martina pečínku trochu jinak! Se zadělávanou kedlubnou à la zelí a tvarohovými šiškami.
Suroviny
Husí roláda
Nádivka
Zadělávaná kedlubna à la zelí
Tvarohové šišky
Na recept
- Energie 4395 kcal
- Bílkoviny 210 g
- Sacharidy 281 g
- Tuky 231 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2013/11
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2013/11
Čím se na podzim rozmazlit a zahřátSpeciality francouzské kuchyněHříšné karamelové dezertyZvěřinové hodyJedlé dárky s předstihem