2012/8
01.08.2012

2012/8
01.08.2012
Obsah vydání
- Letní sklizeň
- Nové nápady na zavařování
- Pojďte na houby!

< 10 min
4,2
Pomazánka z ricotty a brynzy

< 30 min
5,0
Džem z mrazáku

< 60 min
4,1
Boloňské těstoviny se semínky fenyklu

< 30 min
4,3
Tvarohové knedlíčky v perníku s blumami

< 45 min
4,6
Zapečené portobello

< 60 min
4,2
Slaný koláč s hříbky

< 20 min
4,1
Terina s bílou čokoládou

< 10 min
4,3
Čokoládová pěna s mátou

> 60 min
3,5
Hruškový med

< 50 min
4,4
Dezert ze zakysané smetany

< 60 min
3,9
Malinový tvarohový dort

< 60 min
3,5
Bublanina s ovocem

< 30 min
4,2
Houbový krém

< 60 min
4,2
Vepřové medailonky s liškovou omáčkou

< 60 min
4,1
Pečená hlíva ústřičná s kaší z brambor a celeru

< 10 min
0,0
Salát s enoki, špenátem, čočkou a s čekankou

< 60 min
4,1
Topinková bomba

< 30 min
2,0
Švestková pomazánka

< 120 min
4,2
Hovězí empanadas

> 120 min
4,3
Dušená roštěná

> 60 min
5,0
Vývar z hovězí oháňky s kuřecími nočky

> 60 min
4,3
Kapr pečený s koprovou zálivkou

< 10 min
4,6
Ovocné lasí

< 10 min
5,0
Nápoj z máku podle Alemari

< 20 min
3,9
Jednoduchá zázvorová limonáda

< 60 min
0,0
Mostarda di Cremona – ovocná hořčice

< 30 min
4,9
Chilli džem

< 30 min
4,3
Křupavá kyselá zelenina

< 30 min
4,7
Paštika z kachních jater s řepou

< 60 min
5,0