Zámořská specialita, na kterou nostalgicky vzpomíná nejeden Američan, připomíná med a omamně voní. Chutná v čaji i na chlebu.
na 12-16 skleniček po 250 ml
Suroviny
na 12-16 skleniček po 250 ml
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 888.92 kcal
- Bílkoviny 0 g
- Sacharidy 218.67 g
- Tuky 0 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,5/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2012/8
Letní sklizeňNové nápady na zavařováníPojďte na houby!
Komentáře
Zkoušela jsem přesně podle receptu a je hodně tekutý :( nevim tedy kde se stala chyba?
Dobrý den, Marto,
pokud máte raději hustší konzistenci, radili bychom použít jeden z následujících dvou způsobů. Buď můžete jednoduše celou směs povařit ještě déle, dokud nezíská vámi preferovanou hustotu, nebo, pokud už jsou hrušky dostatečně měkké a vy je nechcete dále „trápit“ varem, můžete směs přecedit přes síto a dále vařit jen tekutinu. Když je svařená tekutina dostatečně hustá, můžete do ní vrátit hrušky a kousky ananasu. Doufáme, že alespoň chuťově „med“ dostál své pověsti :-)!
Vynikající recept. Skvělý do bílého jogurtu.