Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
5,0 (6x)
29. 6. 2018
Džem z mrazáku


Snadné
< 30 min
5,0 (6x)

Ovocný džem můžete stejně dobře jako ve spíži uchovat i v mrazáku. Recept funguje i s drobným ovocem, jako jsou třeba jahody (dejte jich cca 1,1 kg).


Nezhasínat obrazovku
na 6-7 skleniček
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na 6-7 skleniček
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2754 kcal
  • Bílkoviny 0 g
  • Sacharidy 639 g
  • Tuky 0 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/8

Letní sklizeňNové nápady na zavařováníPojďte na houby!

Související články

Sklenice se zavařeninami

Nemůžete nebo nechcete jíst cukr, ale milujete džemy, kompoty a marmelády? Zavařujte s náhradními sladidly, jde to!

Bílý cukr je rafinovaný produkt, který má v určitém množství konzervační schopnosti. Je ale také surovinou, která je zapovězena diabetikům. Omezit její spotřebu se snaží ze zdravotních důvodu mnoho lidí. Obejde se ale bez bílého cukru výroba džemů, marmelád a dalších zavařenin? Určitě ano. S použitím těch správných náhradních sladidel ani nemusíte poznat rozdíl!