Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,1 (205x)
19. 5. 2016
Pečená hlíva ústřičná s kaší z brambor a celeru
Apetit
Pečená hlíva ústřičná s kaší z brambor a celeru
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,1 (205x)

Pár běžných surovin, minimální práce, zato maximální efekt. Výsledkem je skvělá pečená hlíva ústřičná s kaší z brambor a celeru. Pokud hledáte recept na rychlé a chutné jídlo za pár korun, pak tento rozhodně doporučujeme!


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na kaši

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 488.5 kcal
  • Bílkoviny 11.5 g
  • Sacharidy 49.5 g
  • Tuky 24 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2012/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(205 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Hlívový guláš

Komentáře

Zoe Nová profile image
Zoe Nová
20.01.2016 20:28

Pečená hlíva je vynikající. Kaši jsem nezkoušela.

  profile image
elifuck
24.09.2014 12:15

Hlíva mi při pečení zhořkla, nevíte, čím to může být? děkuju

Jana Kopřivová
07.10.2015 13:02

Milá Eliško, hlíva může zhořknout, pokud ji pečete příliš dlouho. Neztmavla příliš?

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/8

Letní sklizeňNové nápady na zavařováníPojďte na houby!