Pár běžných surovin, minimální práce, zato maximální efekt. Výsledkem je skvělá pečená hlíva ústřičná s kaší z brambor a celeru. Pokud hledáte recept na rychlé a chutné jídlo za pár korun, pak tento rozhodně doporučujeme!
4
Suroviny
4
Na kaši
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 488.5 kcal
- Bílkoviny 11.5 g
- Sacharidy 49.5 g
- Tuky 24 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2012/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2012/8
Letní sklizeňNové nápady na zavařováníPojďte na houby!