Pár běžných surovin, minimální práce, zato maximální efekt. Výsledkem je skvělá pečená hlíva ústřičná s kaší z brambor a celeru. Pokud hledáte recept na rychlé a chutné jídlo za pár korun, pak tento rozhodně doporučujeme!
4
Suroviny
4
Na kaši
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 488.5 kcal
- Bílkoviny 11.5 g
- Sacharidy 49.5 g
- Tuky 24 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2012/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2012/8
Letní sklizeňNové nápady na zavařováníPojďte na houby!
Komentáře
Pečená hlíva je vynikající. Kaši jsem nezkoušela.
Hlíva mi při pečení zhořkla, nevíte, čím to může být? děkuju
Milá Eliško, hlíva může zhořknout, pokud ji pečete příliš dlouho. Neztmavla příliš?