Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,9 (18x)
18. 7. 2014
Chilli džem
Apetit
Chilli džem
Apetit


Snadné
< 30 min
4,9 (18x)

Kombinace sladké a ostré chuti se hodí ke zdobení chuťovek na party, k výrazným sýrům a potěší i jako neobvyklý dárek. Připravte si chilli džem a objevujte jeho spektrum využití.


Nezhasínat obrazovku
na 6 skleniček po 250ml
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na 6 skleniček po 250ml
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4252 kcal
  • Bílkoviny 3 g
  • Sacharidy 1028 g
  • Tuky 6 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,9/5

Hodnocení receptu

4,9/5
(18 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/8

Letní sklizeňNové nápady na zavařováníPojďte na houby!

Související články

shutterstock_1814547359.jpeg

Zavařování bez stresu: Voňavé marmelády, křupavé okurky a 10 nejčastějších otázek, které vás napadnou

Voňavé marmelády, křupavé okurky i hotové omáčky připravené na zimu – zavařování zůstává nejoblíbenější domácí metodou, jak uchovat chuť sezony. Těm, kdo připravují první sklenice (ale někdy i zkušeným hospodyňkám), se přitom honí hlavou stejné otázky: jak správně sterilizovat, co dělat, když víčko „nechytne“, kolik vody do hrnce a proč se sklenice vlastně otáčí dnem vzhůru? Přinášíme odpovědi na 10 nejčastějších dotazů, které vám pomohou zvládnout zavařování s jistotou a bez chyb.