Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,2 (37x)
19. 5. 2016
Vepřové medailonky s liškovou omáčkou
Apetit
Vepřové medailonky s liškovou omáčkou
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,2 (37x)

Lišky mají jemně pikantní chuť, při vaření se nerozpadají, a omáčky z nich jsou proto nejen chutné, ale i krásné na pohled. Mimo sezonu můžete omáčku připravit ze sušených lišek – stačí je předem namočit do mléka.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na knedlíky

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1166.5 kcal
  • Bílkoviny 62 g
  • Sacharidy 85.25 g
  • Tuky 53 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2012/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(37 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/8

Letní sklizeňNové nápady na zavařováníPojďte na houby!

Související články

Lišky v košíku

Lišky v kuchyni 7krát jinak

Lišky jsou díky své vůni a lehce kořeněné chuti považovány za delikatesu. Lišky mají oproti jiným houbám tužší konzistenci, takže vydrží déle čerstvé, ale vyžadují delší tepelnou úpravu. Někdy bývají pro své výrazné žluté až oranžové zbarvení označovány jako ,,kuřátka”. V lese na ně narazíte většinou na podzim.