Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
3,9 (103x)
3. 8. 2016
Malinový tvarohový dort
Apetit
Malinový tvarohový dort
Apetit


Snadné
< 60 min
3,9 (103x)

Lehký a krémový malinový dort! Ovocný tvarohový krém na piškotovém nebo sušenkovém základu – každé sousto se vám v ústech jen rozplyne... Do hodiny budete mít hotovo. 


Nezhasínat obrazovku
Na 8-10 řezů
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 8-10 řezů
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 11666 kcal
  • Bílkoviny 2053 g
  • Sacharidy 317 g
  • Tuky 226 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(103 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
jasenna
30.07.2017 09:27

Děkuji za poznámky, dala jsem hodně želatiny (měla jsem doma 28 plátků) a bylo do dobře. Dort držel pohromadě a byl výborný.

Lena Dratvová profile image
Lena Dratvová
16.08.2015 07:24

Včera jsem dort dělala, a nevím kde se stalal chyba,ale postu jsem přesně dodržela, ale po sundaní dortové obruče, se celý krém rozjel, takže dle mého je na tolik krému málo želatiny(bylo by lepší uvádě i gramáž. Dle infa na balíčku plátkové želatiny si myslím, že by tech plátků mělo bát použito jednou tolik!!! Já použila 10ks a absolutně to nestačilo na balení je psáno, že 6ks co balení obsahuje je cca na O,5 L tekutiny, takže určitě doporucuju balení tři pokud někdo bude dělat(měla jsem želatinu v plátcích Dr.Oetker!!!! JInak je chutove vyborny, akorat ho budeme jist ve forme peny,ala pohar!

Dagmar Caletková
08.11.2014 17:37

chuťově je to skvělé, ale dort nedrží pohromadě. Jednak je sušenek v receptu málo a potom na množství tvarohu a šlehačky je želatiny málo

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/8

Letní sklizeňNové nápady na zavařováníPojďte na houby!

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.