Nová registrace Zapomenuté heslo

< 60 min
5,0 (11x)
2. 9. 2013
Jarní kuře & šťouchané brambory se špenátem


< 60 min
5,0 (11x)

Vykostěné kuřátko je naducané jako balonek, vejde se do něj víc nádivky a líp se porcuje. Nevykostěné drží tvar, ale hrozí, že se kolem páteře hůř propeče. Rozhodnutí je na vás – Titus Eliáš dává přednost vykostěné verzi.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1636 kcal
  • Bílkoviny 64 g
  • Sacharidy 229 g
  • Tuky 47.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Titus Eliáš, z vydání Apetit 2012/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(11 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/8

Letní sklizeňNové nápady na zavařováníPojďte na houby!

Související články

Kuře s nádivkou z pancetty

Manuál na kuře: Jak poznat kvalitní kuřecí maso a co s ním v kuchyni?

Víte, jak poznat opravdu kvalitní kuřecí maso? Jaký je rozdíl mezi chlazeným a mraženým a proč záleží na způsobu chovu i krmení? Pokud chcete na talíři jen to nejlepší, je dobré vědět, na co se při nákupu zaměřit a jak s kuřetem správně naložit v kuchyni. Máme pro vás praktický manuál, ve kterém najdete všechny důležité informace.